ÇOCUKLARDA ORTODONTİ TEDAVİSİ

Bir ortodontist her yaşta güzel gülümsemenizi sağlayabilse de çocuğunuzun dişlerine doğru zamanda müdahale etmek ve tedaviye başlamak için doğru bir zaman aralığı vardır. Kontrol muayenelerinde amaç hem zamanında sorun tespitini yapmak hem de çocuğunuzun yararına daha etkili bir tedavi için daha fazla fırsat sunmaktır.

Devamını Oku

DİŞ BEYAZLATMA

Bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmak herkesin hayalidir. Kiminin ya kendi diş rengi sarıdır ya da gün alışkanlıkları yüzünden dişleri beyaz durmuyordur. Dişler düzenli olarak fırçalansa da çoğu zaman diş sararmaları önlenemeyebilir. Özgüvenimizi derinden etkileyen bu durum karşısında ne yapmak gerekir? Bembeyaz dişer için yapmanız gereken aslında çok basit.

Devamını Oku

DİŞ AŞINMASI

Dengeli ve sağlıklı beslenme hem vücut hem de ağız sağlığı için önemli bir etkiye sahiptir. Dişleriniz, diş etleriniz ve diliniz yediğiniz ve içtiğiniz şeylerden etkilenebilir. Ağız sağlığınızı koruyabilmek için, hangi yiyeceklerin ve içeceklerin zararlı olabileceğini ve hangilerini tercih etmeniz gerektiğini öğrenmeniz gerekir.

Devamını Oku

DİŞ DOLGUSU

Diş dolgusu bir diğer adıyla “diş restorasyonu” olarak da bilinen işlemde çürümekte olan diş yapısının yerini diş içerisinde oluşan boşluğa eklenen bir malzemenin alması amaçlanmaktadır. Diş dolguları uzun yıllar durabilir, ancak sonunda tüm dolguların değiştirilmesi gerekir.

Devamını Oku